de febrer 19, 2018        Inici de sessió      

Fidels a la Reina, 

Pare anem amb tu

Get Flash to see this player.

 Inici   
es-ESca-ES
 

RECÉS QUARESMA 2018

RETIRO DE CUARESMA PARA MATRIMONIOS

"Cobijados en el Padre: del miedo a la confianza"

El retiro tendrá lugar el sábado 17 de febrero, pero para aquellos matrimonios que quieran profundizar más, se da la opción que puedan alargar el retiro hasta el domingo 18 de febrero. 

Más información

Schoenstatt una Família

   Schoenstatt és un Moviment Apostòlic de l'Església Catòlica, de caràcter marià, amb un carisma propi i que ofereix un camí de santedat.

Sorgeix fa més de cent anys, el 18 d'octubre de 1914, quan el Pare Kentenich i un grup de joves seminaristes pallottins es consagren a la Verge en una petita capelleta al sud d'Alemanya (Vallendar). En aquesta consagració, que és una Aliança d'Amor, demanen a Maria que s'estableixi en aquesta capella, que avui coneixem com Santuari Original de Schoenstatt, i la converteixi en un lloc de Gràcies per a tota l'Església.

Sorgeix fa més de cent anys, el 18 d'octubre de 1914, quan el Pare Kentenich i un grup de joves seminaristes pallottins es consagren a la Verge en una petita capelleta al sud d'Alemanya (Vallendar). En aquesta consagració, que és una Aliança d'Amor, demanen a Maria que s'estableixi en aquesta capella, que avui coneixem com Santuari Original de Schoenstatt, i la converteixi en un lloc de Gràcies per a tota l'Església.

 L'Aliança d'Amor és el punt de partida del camí de santedat que ofereix Schoenstatt a tots els que sentin l'anhel de segellar-la. Aquesta mateixa Aliança és la que es renova i segueix donant origen als més de 200 Santuaris de Schoenstatt repartits avui en els cinc continents. A cada Santuari Maria esdevé la nostra educadora, transforma els nostres cors i acull les nostres preocupacions i interessos. Ella ens demana, que lliurem les nostres vides en la lluita per créixer en l'amor el seu Fill i als altres, per ser sants.

El Santuari és la nostra llar espiritual, és el lloc on descansem i ens trobem amb una Mare que ens acull, ens cuida i ens protegeix. Maria, sota l'advocació Mater Ter Admirabilis, és la Mare de la família que neix al voltant del Santuari. Ella forma comunitat, dóna unitat a la família de Schoenstatt. Ella és qui ens educa, qui forma personalitats fermes, lliures i sobrenaturals, i qui forja els nostres cors per Crist.


Video origen de Schoenstatt - TV2


Des de 1962 Schoenstatt a Catalunya

Es considera com data de fundació de la Família de Schoenstatt a Barcelona el dia de la Benedicció del Santuari Llar d'Urquinaona el 18 d'Octubre de 1975. No obstant això la marxa s'inicia amb l'arribada a Barcelona de dues Germanes de Maria des de l'Argentina a 1962. Treballen a la Parròquia Alemana esperant que la Sma. Verge s'establís en un Santuari de Schoenstatt a Catalunya. Algunes persones comencen a interessar-se en l'espiritualitat del P.Kentenich. 
 

Es considera com data de fundació de la Família de Schoenstatt a Barcelona el dia de la Benedicció del Santuari Llar d'Urquinaona el 18 d'Octubre de 1975. No obstant això la marxa s'inicia amb l'arribada a Barcelona de dues Germanes de Maria des de l'Argentina a 1962. Treballen a la Parròquia Alemana esperant que la Sma. Verge s'establís en un Santuari de Schoenstatt a Catalunya. Algunes persones comencen a interessar-se en l'espiritualitat del P.Kentenich. El 1971 s'inicia un petit grup de laics que aprofundeixen en l'Aliança d'Amor. El P.Pedro Guzmán visita ocasionalment Barcelona i dóna també xerrades de formació a aquest grup. Al març de 1975, a Montserrat es segellen les primeres Aliances d'Amor a la nostra terra. A l'abril arriba a Barcelona la Gna Catalina per dedicar-se completament a la fundació de Schoenstatt.

Al mes de maig comencen els primers grups de joves i mares.
El 18 d'Octubre de 1997 es va consagrar el primer Santuari de Schoenstatt en terra catalana. Al seu voltant es reuneix avui la Família de Schoenstatt que s'ha anat estenent a Barcelona, Girona i Tarragona.

 

Assessors al servei de la familia de Schoenstatt a Catalunya


 
 P. Borja Coello
Hna. M. Rocío García  Hna. María del Mar Parès 
     

_____________________________________________________________________________________________________

Passeig del Prat nº 10 , Tel.936748962 , VALLDOREIX - BARCELONA - ESPAÑA

santuvalldoreix@gmail.com